Kaufland škola voća i povrća

Učenici COO Tuškanac sudjeluju na natjecanju “Kaufland škola voća i povrća” kako bi osvojili cjelogodišnju zalihu svježeg voća i povrća za svoju školu. Veselo su pokazali koliko vole jesti zdravo voće i povrće, ali i zapjevati iz sveg glasa.

 

 

Proljeće u Centru

Jedva smo dočekali da nas sunce i toplina pozovu van na igru. Promatrali smo procvjetale livade, radili u voćnjaku, učili o proljeću i izrađivali prikaze proljetnih motiva.

Pogledajte kako smo se zabavljali!

 

Dnevni centar - Interesno kreativna grupa: Uskrs

U sklopu programa razvoja interesno kreativne kompetencije u duhu proljeća i uskrsnih blagdana, korisnici Centra izrađivali su kreativne ukrasne predmete od različitih materijala pod voditeljstvom odgajateljice prof.def. Mire Prišlin.

Pogledajte što su naše ručice vrijedno izradile!

 

 

Projekt Vrtovi susreta

U sklopu projekta “Vrtovi susreta”, edukatorice iz udruge Zeleni klik održale su radionicu “Podržavajuća biljna zajednica” u našem Centru u voćnjaku podružnice Gornje Prekrižje. Zajedno s učenicima naučili smo kako pravilno podignuti gredicu za sadnju te kako pomoći stablima u našem voćnjaku da bolje rastu uz podršku povrća, ljekovitog i začinskog bilja te svih pčela koje će biljna zajednica privući. Svi smo zajedno mnogo naučili jedni od drugih i veselimo se daljnjim projektima i radovima u školskom vrtu i voćnjaku!