Ljeto 2021. godine - Centar za odgoj i obrazovanje Tuškanac - Muzej čokolade, Muzej iluzija, Škole za Afriku

Kreativno ljeto u Centru za odgoj i obrazovanje Tuškanac: UNICEF Projekt Škole za Afriku

Osim odmora, ljeto u Centru bilo je puno boja i kreativnosti. Naši vrijedni korisnici učili su o Africi i afričkoj kulturi i postali pravi mali slikari kako bi naslikali divne slike i pomogli svojim vršnjacima na Madagaskaru. Slike će uskoro biti postavljene u online galeriji te će moći biti kupljene kako bismo prikupili donacije za bolje uvjete života učenika na Madagaskaru. Pročitajte više o projektu i pogledajte kako smo učili i stvarali!

Posjete muzejima korisnika Centra Tuškanac - Muzej iluzija

Vruće ljetne dane kratili smo uživanjem, kupanjem i rashlađivanjem uz sladoled, ali i zasladili posjetom Muzeju čokolade. Naši sladokusci naučili su sve o nastanku i povijesti čokolade, od zrna kakaa do raznih čokoladnih delicija. Zahvaljujemo Muzeju čokolade na zanimljivom vodstvu i iskustvu te slasticama koje smo imali priliku isprobati.

Optičke iluzije zabavno su iskustvo svim uzrastima, a naši korisnici su posebno uživali promatrajući i istražujući zanimljiv svijet Muzeja iluzija. Pogledajte fotografije kako su bogato senzoričko iskustvo i gomila smijeha obilježili posjet izložbi. Zahvaljujemo Muzeju iluzija na srdačnom gostoprimstvu i veselimo se ponovnom dolasku.