24. svibnja 2018. u našem Centru je bio MATURALNI RUČAK i PLES.

Program predstavljanja naših maturanata vodila je šarmantna i uvijek „mlada“ voditeljica prof. B. Schmidt. Pozdravni govor maturantima na pragu zrelosti održala je ravnateljica Meri Gatin i zaželjela im puno uspjeha u životu i radu. Za glazbu je bio zaslužan prof. Brigić, a prof. Blažević za fotografiranje.

Prof. Z. Urek i prof. Lj. Menčik bile su koordinatorice proslave i brinule se da sve bude po protokolu.

Zahvaljujemo svim uvaženim gostima na dolasku jer su i oni doprinijeli da su maturanti tu gdje „jesu“/ na kraju svog školovanja/. Posebno „hvala“ udomiteljici korisnice J. Barišić koja je nazočila svečanoj proslavi.

Bilo je lijepo sjetiti se izleta, sportskih natjecanja, ljubavi, prijateljstva i veselih događaja…, a o tome su nam čitali naši maturanti koji su se ujedno zahvalili svim radnicima Centra Tuškanac.     

Mi stručni radnici Centra Tuškanac bili smo uvijek tu za Vas i vama na usluzi! Pružali smo Vam pomoć i podršku u učenju, osmišljavali i vodili Vas kroz razne aktivnosti samo da budete zadovoljni. Osmijeh na Vašim licima i uspjesi su zajedničko djelo i rad Vas i nas. I kao što je rekla ravnateljica „Tu smo za Vas i naša vrata    su Vam uvijek otvorena.