U Zagrebu je 10.04.2014. godine održano PH u brzom i umjetničkom klizanju za osobe s intelektualnim teškoćama. Uz nazočnost mnogobrojnih gostiju  na natjecanju je nastupilo 38 natjecatelja. Ove su nam se godine po prvi puta pridružili i natjecatelji iz  Centra za odgoj i obrazovanje Ivan Štark iz Osijeka i  Škola za odgoj i obrazovanje Pula iz Pule.

Program natjecanja odvijao se na klizalištu Velesajam u Zagrebu, dok je svečani dio dodjele medalja i ručak održan u CZR Zagreb u Dugavama.

Želimo  se  zahvaliti svima onima koji su nam pomogli da ovo natjecanje prođe u najboljem redu a to su ; MUP RH, Kineziološki fakultet iz Zagreba s prof, dr. Dubravkom Ciligom na čelu i studentima s modula kineziterapije, Kbk Meteor, Kkk Medveščak, Zagrebački holding, Zagrebački skijaški savez, ERSTE banka i Udruga UZIPOP.

Sudionici su došli iz slijedećih udruga i ustanova; CZR Zagreb, Centar za odgoj i obrazovanje Prekrižje, Centar za rehabilitaciju Stančić, Centra za odgoj i obrazovanje Ivan Štark iz Osijeka, Škola za odgoj i obrazovanje Pula iz Pule, Centar za odgoj i obrazovanje Velika Gorica, Dom za djecu i mladež Tuškanac Udruge Luć i UZIPOP.

Nadamo se i veselimo  susretu i slijedeće godine.